Snorken och Snusmumriken!
 Jag träffade Snorken och Snusmumriken för första gången för ca 11 år sedan. Det var en äldre man som hade väldigt många katter som bad oss om hjälp.
 Det flesta av katterna fick komma till katthemmet, men några hankatter fick stanna efter att dom blivit kastrerade. I vintras så fick vi veta att deras husse gått bort och att några av katterna fanns kvar på gården. Som tur var hade några grannar ställt upp och matat. Men åh så underbart det var för katterna att få komma in i värmen på katthemmet!
 
 Katterna fick namnen Snorken (den rödvita) och Snusmumriken (den gråvita) de blev avmaskade, vaccinerade och en tur till "tandläkaren". Precis som så många andra katter hade dessa mycket tandsten och tänder som behövde dras ur.
Efter några månader fick vi ett mail, det var en lite äldre man som så gärna ville ha katt. Så vi började med att låta Snorken flytta dit för att Snusmumriken behövde medicineras med antibiotika. Men så vilsen Snorken blev utan sin bästis. Från att ha varit väldigt framåt på katthemmet drog han sig undan och sprang och jamade. Efter några veckor fick även Snusmumriken komma dit.
 
Så glada dom blev att få vara tillsammans igen! Från en ganska tuff start i livet till en tillvaro med guldkant på äldre dar. Nya husse har varit kock och älskar att laga mat till katterna. Här serveras det bland annat räkor, kokt torsk och kalkon. Grädde är också gott! 
På dagarna är dom mest ute och njuter av den fina naturen, och på kvällen turas dom om att ligga i husses knä framför tv´n.
 
 
 
 
 
Vi är så glada att katterna fått det så bra, och förhoppningsvis blir det många år till 💗
/Mina