Ariele berättar

Hej, Ariele här. Jag har varit lite dålig på att blogga, jag skyller på vintertrötthet, men nu när våren är kommen ska jag nog orka uppdatera lite mer. Jag märker tydligt hur pigg jag blir av solen, jag kräver inte mer än 18 timmars sömn per dygn nu, till skillnad från vintern då jag i stort sett endast lämnar sängen när jag ska äta. 

(null)


Det har flyttat in en stilig herre i mitt stall som jag ombetts skriva om, då han troligen haft ett hem tidigare. Han är nämligen kastrerad, men tyvärr inte id-märkt. Han har vandrat omkring i Fårösund under två års tid ungefär. Han är så himla social och gosig så det är märkligt att ingen saknar honom. Känner du till katten (som vi kallar Zlatan) så kontakta  människorna på [email protected] eller Messenger. Han har en ganska speciell sovstil, se själva.
(null)

(null)

Han är så kontaktsökande så om man sätter sig ner så klättrar han upp i famnen på en direkt och om man lyfter upp honom så vill han aldrig bli nersläppt.  

(null)

När människorna här går in till honom så kommer de nästan aldrig därifrån. Här står jag och en kompis och väntar på att de ska komma tillbaka till oss andra.

(null)

Nu måste jag avrunda så jag hinner gå ut i rastgården en stund innan det är dags att krypa till kojs. Vi hörs snart igen. 

/Ariele

(null)