Vi hjälper fina Burre som inte vill frysa i vinter
 Uppdatering Burre har fått ett hem 😋

Det här är från Anna Larsson som tagit hand om Burre:

Hej!

Det här är Burre och han behöver hitta ett hem så snart som möjligt.

Han var från början en vildkatt som vi lite av misstag råkade fånga in förra hösten. Vi försäkrade oss om att han inte hade något hem med hjälp utav veterinär och genom att knacka runt hos grannar.
Vi kastrerade och vaccinerade honom och så lät vi honom vara inne under vintern. Under den tiden hann han inte bli tam men han blev okej med människor omkring honom.
I våras smet han ut och vågade inte komma in igen. Så hela den här sommaren va han ute och vi såg knappt av honom.
Nu när det börjat bli kallt igen så har han kommit tillbaka och sökt kontakt. Efter en månad utav att försöka fånga in honom så lyckades jag äntligen för några dagar sedan.
Burre va sååå glad att få komma in igen och va så mycket tryggare med att vara omkring människor. Extra glad va han av att få träffa katter igen. Han försökte konstant buffla på mina katter som han aldrig träffat tidigare. Som att han verkligen saknat närheten av andra katter som han hade förra vintern.
Nu är det så att jag inte kan ha fler katter på grund utav att min äldsta katt blir stressad av det.
Burre är nog den snällaste katten jag träffat. Han har aldrig visat minsta lilla aggressiva beteende mot varken andra katter eller mot människor. Inte ens när han va som skyggast. Han vill bara gosa och äta.
Han behöver komma någonstans där han kan få vara inne åtminstone till en början då han är för skygg för att våga komma in igen. Och helst ska det också finnas andra katter som gillar att gosa då Burre ofta vill vara nära.
Burre är kastrerad men inte ID-märkt ca 4-5 år. 🐈‍⬛

För mer info och kontakt skicka ett pm till Kattstödet Gotland eller skriv en kommentar här nedanför.