Tutti-Frutti berättar

Tjingeling, hur är det med er? Själv har jag haft en bra start på nya året. Även vi här i stallet Maimees hade besök av tidningen förra veckan, men jag valde att hålla mig lite i bakgrunden för att inte stjäla allt rampljus från de andra katterna här som söker nya hem. Jag har ju mitt hem fixat, det är här i Follingbo jag vill bo. Det finns däremot inget som hindrar att jag tar lite extra plats här på bloggen. Det är ju ändå jag som är huvudansvarig för den (oavsett vad tvåbeningarna säger). Jag bad personalen ta ett foto av mig som vi kan ha på alla våra sociala medier istället för den där loggan som de envisas med att använda överallt, vad tycks?
(null)
Jag har inte lyckats övertyga dem än men skam den som ger sig. 

Här är några kompisar som bor i mitt stall. 
(null)

Det är Serafina (uppe till vänster), Samsara (uppe till höger) och Kamikaza (nederst). De är fortfarande lite blyga, men även väldigt nyfikna och lekfulla. Samsara föddes med en neurologisk skada som gör att hon "vobblar" med huvudet ibland när hon blir uppspelt. Det är inget som gör ont eller som hon lider av. 

På sista tiden har det försvunnit en del notisblock här och tvåbeningarna har kliat sig i huvudet och funderat på vart de tagit vägen. Jag vet, så klart, då jag har full koll på allt som händer i mitt stall. Det är Eddie och Ellis som stjäl, tuggar sönder och gömmer blocken. 
(null)

Killarna är ca sju månader och väldigt busiga och fulla med energi. De behöver komma till ett hem hos någon som har tid med dem då även dessa killar är lite blyga. 
(null)

Eddie ⬆️  Ellis ⬇️ 
(null)
Tycker ni att jag ska berätta för tvåbeningarna vart blocken tar vägen, eller ska jag låta dem fortsätta leva i ovisshet? Jag lutar mot det sistnämnda, hehe. 

Bob ⬇️
(null)

Häromdagen hämtade tvåbeningarna denna hungriga och tama kille som uppehöll sig vid Team Sportia, som valt att kalla honom Bob. Tyvärr så är inte Bob id-märkt så vi söker nu efter hans ägare. Vet du något om Bob så kontakta tvåbeningarna snarast. Tills vidare får han mat, husrum och kärlek här vid oss på Kattstödet. 
(null)


Vill ni komma i kontakt med min personal så nås de på Kattstödet Gotlands Messenger alternativt [email protected]

Hoppas ni får en fortsatt fin helg!